Back to All Events

MKC MARIBOR: (Re)kreacija


  • MKC Maribor 16 Ob železnici Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

(RE)KREACIJA

Delavnica kreativnega, terenskega in gibljivega (po)ustvarjanja medijskih vsebin med, nad, pod in v Mariboru.
--
Brezplačna udeležba za mlade do 30. leta starosti!
--
KDO & ZA KOGA
Mentor: Jaša Lorenčič 
Udeleženci: vi – mladi do 30

KJE
MKC Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor

KDAJ
Do ponedeljka, 5. oktobra, pošljete prijavo za brezplačno delavnico tako, da pošljete tekst z naslovom »Zakaj bi rad živel, ustvarjal in dihal v Mariboru?«, o katerem vse izveste kanček nižje. V petek, 9. oktobra, vas obvestimo o naših ugotovitvah.

Delavnica se prične v ponedeljek, 12. oktobra, ob 17. uri. Vsak ponedeljek med 17. in 19. uro bomo pregledali in določili teme tekočega tedna, vsak četrtek med 17. in 19. uro pa bomo obdelali, pregledali in za objavo pripravili vaše tekste. Delavnica bo v prvi rundi trajala do 18. decembra.

ZAKAJ
Ker pametni pišejo in ker boste lahko v sodelovanju z Maribor is the Future [www.novimaribor.com] objavljali bloge in soustvarjali nov medij, takšnega, ki bo del debat med kofetkanjem. Naučili se boste, kako se lotiti novinarstva brez strahu in predvsem kako nagovoriti svojo generacijo še drugače, kot da odgovorite na vprašanje »o čem razmišljaš?«.

KAKO
Na temo Zakaj bi rad živel, ustvarjal in dihal v Mariboru [tudi če bi moral v tujino]? pošljite tekst/prosti/doživljajski spis nad 1.500 znakov [da, s presledki]. Skrbno ga bomo prebrali, predelali in vas nato obvestili o naših izsledkih.

NA KRATKO
Spis: 1.500 znakov s presledki
Do kdaj: 5. oktobra
Elektronska pošta: info@mkc.si
Odgovor: 9. oktobra zvem, 12. oktobra 2015 se začne
Kdaj: 2x na teden do 18. decembra 2015