Back to All Events

DRUŠTVO PORTRET: Ustvarjalnost za vse!

  • Štuk 83 Gosposvetska cesta Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

Društvo za razvoj kreativnosti in potenciala – Portret organizira dobrodelni koncert,  s katerim zbirajo sredstva za nadaljevanje Projekta Metulj v šolskem letu 2015/2016.

Projekt Metulj omogoča brezplačno obiskovanje kreativnih metod otrokom, ki si obšolskih aktivnosti sicer ne morejo privoščiti. Na dobrodelnem koncertu Ustvarjalnost za vse bodo nastopili Zoran Predin, Jebe’la cesta, Severa in Gal Gjurin, Quintet Piazzolleky, Poskočni muzikanti in Emkej.

Prirejamo tudi srečelov, ki bo potekal vzporedno s koncertom in na katerem lahko zadenete bogate in zanimive nagrade!

Na koncert ste vljudno vabljeni vsi, ki se radi zabavate, prisluhnete kvalitetni glasbi in ste tudi igrivega duha! Z vašim prispevkom lahko spremenite življenja otrok, ki to potrebujejo.

Na tem mestu se zahvaljujemo vsem nastopajočim, sponzorjem in ostalim sodelujočim, brez katerih dobrodelnega koncerta ne bi bilo!

Posebna zahvala gre tudi naši prostovoljki Tini Pušauer, ki je poskrbela za oblikovanje plakata za dobrodelni koncert, kot tudi vsega ostalega promocijskega materiala.

Organizator: Društvo Portret

Pokrovitelji: EUROPARK, Vinarstvo MAK, My Day Party Shop, REFAN, Pivovarna LAŠKO, OBSEŠEN, FOTO Tabor, Frizerski studio IGGI, Matias 2, Udarnik, Vetrinjski dvor, Energija PLUS, FINO FINO Handmade, Jast Consulting in J. HORNIG (zastopstvo Andrej Zupančič s.p.)

Projekt podpirajo tudi: FILIP FLISAR, Dan D, EVA C. ZIMET in Mestna občina Maribor.

Medijski sponzor: Radio MARIBOR.

Društvo Portret - Ustvarjalnost za vse!