Back to All Events

ZAVOD UDARNIK: Udarnik Cafe predstavlja - Marta & Murko

  • Zavod Udarnik Grajski trg 1 Maribor Slovenija (map)

Udarnik Cafe nadaljuje s serijo odličnih sobotnih dogodkov. Tokrat prihajata odlična Marta Gabrovšek a.k.a Djane Marta in Jure Murko a.k.a. Murko. 

Skupaj nas bosta popeljala v sobotni večer. MARTA
 

Marta je z vztrajnim delom in s svojo karizmo osvojila že kar nekaj undergrund klubov po Sloveniji, Hrvaški in Avstriji,pa tudi vse do Exit Festival-a jo je že odneslo, kjer je nastopala leta 2013. S svojo raznovrstnostjo se dobro znajde na žanrsko raznolikih plesiščih in brez težav z odliko opravi svoje delo na dogodkih od techna do housa, pa vse do duba in electronice. Vse to priča o njenem poznavanju in razumevanju glasbe, kar potrjuje, da je na pravi poti. V letu 2015 se je odzvala vabilu ekipe Etia Creations, s čimer je postala tudi resident njihovih dogodkov in nepogrešljivi del ekipe. Njen prefinjen okus za glasbo in mixanje le te pa bo prav gotovo osvojil tudi vaša čutila.

https://www.facebook.com/djanemarta?__mref=message_bubble 


MURKO (METULJI KRU, E3C) 
 

Član elektropunk plemena Electricutes, ki je zaznamovalo slovensko breakbeat sceno v prvem desetletju tisočletja. Pričakujte eksplozivno mešanico brejkov, tech-funka in elektro-trasha.


Vstopnine ni, Vabljene in Vabljeni!


Earlier Event: October 24
MC PEKARNA: RUN2ONE - video release party
Later Event: October 24
MANDEL: Toys night @ DJ Mashd Goods