Back to All Events

JAZZ KLUB SATCHMO: STAND UP V SATCHMU!

  • Jazz klub Satchmo 6 Strossmayerjeva ulica Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

Ponovno smo združili moči in se odločili vrniti na naš oder Komedijo! ;) Obeta se vsaj 1x mesečno ob četrtkih!
Vabljeni na smeh!
Vstopnina 4€- pir in pol ;)

JANEZ TRONTELJ se je karavani stand up komedije sicer pridružil pozno, pred tem pa se večlet kalil v Improligi, dvakrati kot član zmagovalne ekipe. Človek z visoko moralno-etično držo, katere mu ni strah deliti z drugimi, pogosto jezen osebek, ki rad opozarja na občo človeško neumnost, srečen družinski človek in ljubeč oče dveh otrok, češče vir navdiha za popizditise različnih vrst.Ukvarja se s pisnim, risanim in video ustvarjanjem, leta 2007 na Slovenskem oglaševalskem festivalu prejme nagrado Mladi kreativec. Redno nastopa po Sloveniji in je zadnja leta aktiven tudi kot ustvarjalec Navala Smeha. Občinstvo rad nagovori z jezo, skozi katero plasira svoje misli in ideje na zelo direkten, provokativen način.

TEŠKY je boter slovenske stand-up komedije, pojavlja se za odrom, na odru, pod njim, okoli njega. Na odru je povezovalec, MC, ogrevalec (flafer), v zadnjem času pa končno tudi komik. Tešky se je v slovenski kulturi najprej uveljavil kot glasbenik in kot gledališki improvizator. Danes še vedno kot eden veteranov tekmuje v Impro ligi. S stand-up komedijo se je začel ukvarjati, ko se je skupina gledaliških improvizatorjev odločila poskusiti še to zvrst in bil eden pionirjev ljubljanske veje drugega vala stand-up komedije v Sloveniji.
Na odru se Tešky rad pošali na račun svojega vegetarijanstva, poklica in na račun ljudi, s katerimi se kot glasbeni manager vsakodnevno ukvarja.

JAN KREUZER je komik brez dlake na jeziku. Njegovemu humorju lahko nadenemo pridevnike kot so črn, observacijski, ciničen, družbeno kritičen in brezkompromisen do tabujev. S komedijo se ukvarja od sredine leta 2013, še posebej dejaven pa je bil letos, ko mu je v nekaj mesecih uspelo nasmejati občinstva na odrih od Prlekije do Obale in nekaj punc v svoji postelji. Pohvali se lahko tudi, da je že drugo leto zapored uspešno opravil tehnični pregled vozila.

MARKO ŽERJAL Najuspešnejši komik iz obale, ki ima rad dolge sprehode ob plaži in hece o zoofiliji, incestu in nacistih. vsaj upamo da so heci ...


Earlier Event: October 29
KGB: Banda frdamana