Back to All Events

PUPILLAM: 1. Festival - Ko dvignem sebe, dvignem Maribor

  • SNG Maribor 27 Slovenska ulica Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

V četrtek, 12.11.2015 bomo praznovali dvig Maribora. 1. Festival »Ko dvignem sebe, dvignem Maribor« bo potekal v veliki dvorani Slovenskega narodnega gledališča SNG Maribor od 19. ure naprej.

1.festival KO DVIGNEM SEBE, DVIGNEM MARIBOR bo ponudil zabavno ozaveščevalni program na odru, neverjetne in navdihujoče zgodbe Mariborčanov in znanih Slovencev. Na festival bomo povabili številne ugledne Mariborčane.

Projekt, ki želi postati gibanje po mestih širom Slovenije, je ozaveščevalne, nekomercialne in dobrodelne narave, ki ga organizatorji počnemo prostovoljno. Dovolj nam je »jamranja«, slabe volje, pasivnosti in prepričanja, da nič ni mogoče spremeniti. Vzporedno peljemo humanitarno akcijo za pomoč invalidnim otrokom Daj naprej in podari Sonce.

NASTOPALI BODO: Alfi Nipič, 6pack Čukur, Edvin Fliser, Boštjan Bračič, Vinko Šimek, Slavc L. Kovačič, Jože Kobler, plesne skupine in še… Vabljeni bodo tudi vidni predstavniki podjetniškega, kulturnega in političnega življenja.Predali bomo sporočilo, da je mogoče dvigniti sebe in druge s svojim vzorom. 

POZITIVNE ZGODBE ZA DVIG MARIBORA
ddr. Matjaž Mulej, Marko Soršak in drugi.

VSTOPNINE NI!
BREZPLAČNE VSTOPNICE DVIGNETE NA BLAGAJNI GLEDALIŠČA MARIBOR.
Za več informacij: www.ocistimo.info, 041 710-277


Earlier Event: November 11
MC PEKARNA: Besno martinovanje
Later Event: November 12
KGB: Tadej Toš v živo!!