Back to All Events

ZAVOD UDARNIK: Modro obdarovanje - srečanje Kluba Oven

  • Zavod Udarnik 1 grajski trg Maribor, 2000 Slovenia (map)

Klub Oven je energetsko-kulturno-izobraževalni projekt, ki vas vsak mesec povabi na svež in zanimiv dogodek,  povezan z obnovljivimi viri energije, e-mobilnostjo, zdravim življenjem, zelenimi delovnimi mesti, varstvom okolja, eko turizmom, recikliranjem...

Ker se bližajo prazniki vas bomo na decembrskem srečanju Kluba OVEN spomnili na nekoliko drugačno – modro oblikovanje.

V našem mestu je namreč ponudba lokalnih izdelkov iz leta v leto večja in bolj pisana. Zakaj torej ne bi letos prazničnih daril izbrali pri domačih oblikovalcih, umetnikih in ponudnikih ekološko pridelanih živil? Da bo odločitev lažja, bomo zadnji Klub Oven v letošnjem letu posvetili prav njim – na mini sejmu, ki vas bo iz Grajskega trga popeljal v Udarnik, bomo predstavili nekaj zanimivih produktov, ki jih oblikujejo in ustvarjajo Mariborčani, spregovorili pa bomo tudi o ponudbi ekološke prehrane v našem mestu ter podali nekaj predlogov za ekološko obdarovanje in zdrav praznični obrok.  

Vstopnine ni, srečanje pa si bo mogoče ogledati tudi preko Live streama na www.oven-em.si. Število mest je omejeno. Za prijavo na dogodek pišite na info@oven-emb.si najkasneje do 15. 12. 2015.