Back to All Events

KC PEKARNA: Dječaci & Koala Voice

  • KC Pekarna 16 Ob železnici Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Festival Mladi Maribor napoveduje: Dječaci in Koala Voice, petek, 18. 12. 2015, zunaj na pisti v KC PEKARNA!

Dječaci (kooooončno v Mariboru!)

»Dječaci - nikom slični, najjači. Rep grupa iz Splita.« so zapisali na njihovi spletni strani. Glasbeni kritiki jih uvrščajo med pet najbolj kreativnih skupin hip hop scene na Balkanu, vendar jih na radiu množično ne predvajajo, ker so, kot pravijo, njihovi teksti za dlako pretrdi in njihovi spoti na televizijah za dve dlaki preveč realistični. Do sedaj so izdali 3 albume, zadnjega – FIRMA prav v letošnjem letu. 

Dječaci so Vojko Vrućina, Ivo Sivo, Zoni.

Oder na pisti v KC pekarna bodo trgali s svojim bendom (Đole, Milito in Smoki).

http://djecaci.net/ 
https://www.facebook.com/djecaci

Koala Voice

Zasavski mladci Koala Voice so se glasbeno postavili na križišče rocka, modernega popa in disca. Kot pravijo sami, so lahko včasih zaletavo razbijaški, drugič nesramno popoidni. Po zmagi na Špil ligi 2014 in uvrstitvi na Klubski maraton so februarja 2015 izdali prvenec Kangaroo's a neighbour, ki so ga zapakirali skupaj s producentom Petrom Deklevo. Leto 2015 je prineslo več kot 40 nastopov doma in v tujini, med drugim so nastopili na ruskem festivalu Wild Mint, srbskem Exitu, v Hamburgu na glasbeni konferenci Reeperbahn, ter na Dunaju in Bratislavi na Waves Vienna. Letos smo jih v Mariboru že slišali, v “emsiju” in preko valov Glasa podzemlja. Obakrat je bilo pretesno, zato Koalo tokrat spuščamo na prosto!

Koala Voice so: Manca Trampuš – vokal, kitara, Domen Don Holc – kitara, Miha Prašnikar – bobni, back vokal, Tilen Prašnikar – bas

http://www.koalavoice.com/index.php/si/

https://www.facebook.com/VoiceKoala/?fref=ts

Aja, vstopnine ni!!!

Po koncertu na pisti gremo nas čakata Dvorana Gustaf Pekarna in Emsi Pekarna! (kmalu več ;))

Več o Festivalu Mladi Maribor: http://www.mladimaribor.si/Festival_Mladi_Maribor/Program/


Later Event: December 18
MC PEKARNA: Mean Machine