Back to All Events

GLAS PODZEMLJA: Stari pes - zaključni koncert

  • Glas podzemlja 17 Glavni trg Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Obeta se nam Spektakelj s Starim Pesom! Ne zamudite! S Pesi bomo zaključili drugi sklop LIVE Sessionov, ki smo jih priredili v obdobju od septembra do decembra 2015. Seveda tudi v živo na www.voiceofunderground in Radio MARŠ! Tune In!

Stari Pes bevska raznoliko avtorsko glasbo, s koreninami predvsem v bluesu in ritomigajočih ritmih. Njihov barjansko – pohorski Woof 'n' Roll je dovolj pop, da gre v ušesa, a se lahko v trenutku prelevi v transcendentalni psihadelični izlet. Januarja 2015 so izdali prvenec, ki je bil posnet v Studiu Glas Podzemlja kot session album: Stari Pes - Off The Leash (Dol s Ketne)

Stari Pes (The Old Dog) barks diverse original music with its roots mainly in blues and bootyshaking rhythms. Their boggy­mountain Woof'n Roll is enough pop to be earcathching, but can be instantly transformed into transcendental psychedelic trip.

Stari Pes (Der Alte Hund) spielt abwechslungsreiche Musik, die ihre Wurzeln vor allem in der Bluesmusik hat. Krasse Rhythmen lassen auch Ihre Hüften wackeln! Der Popanteil ihrer Woof'n Roll Musik ist groß genug, so dass ihre Songs ins Ohr gehen. Doch im nächsten Moment kann sich ihre Musik als transzendentaler psychedelischer Ausflug entpuppen.


Earlier Event: December 22
VETRINJSKI DVOR: Migranti med nami
Later Event: December 23
HUMANITARČEK: Dajmo kri na... BUSU