Back to All Events

MADAMDUB & DJ NINJA

  • MIKK 4 Trubarjev drevored Murska Sobota, Murska Sobota, 9000 Slovenia (map)

 


Vstopnina: ženske zastonj, moški 2 evra

MIKKov DJ pult bodo okupirale ženske! 
Gostimo dve Nini, Nino F alias Madamdub in Nino Kos alias DJ Ninja. 

MADAMDUB (Maribor, Dubomb Crew) - deep roots dub, electro dub in dubstep.

DUBOMB je bil ustvarjen v začetku leta 2011, kot iniciativa dveh ljudi, ki sta imela željo pripeljati Dub glasbo v Maribor. V teh letih je nastalo okoli 40 Dubomb dogodkov s številnimi glasbenimi skupinami in DJ-ji. Crew pa ves ta čas deluje tudi kot DJ kolektiv. Predstavili so se že na mnogoštevilnih festivalih in dogodkih kot so Overjam, Festival Lent, Dublab, Metelkova mesto, Jungle Flashu, Bass Campu, v Mediki Zagreb, v Salzburgu in mnogokje drugje. 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLDC434092D4D92DA6

NINJA (Prekmurje/Ljubljana) - electro, electro house, elektro clash, disko in funk

Nina Kos aka NINĐA je zacela s svojim DJ-popotovanjem leta 2001, ko je dobila licenco tonske mojstrice na neodvisni in alternativni radijski postaji Radio Študent 89.3 v Ljubljani. Leto dni pozneje so jo sprejeli v Glasbeno redakcijo Radia Študent in od takrat naprej je bila članica kolektiva DJ-jev v okviru tedenskih ReŠetanj na različnih lokacijah.
Zadnjih nekaj let pa se Ninđa pojavlja za mešalnimi mizami festivalov Mesta žensk in Rdeče zore, kjer uživa v struženju zvocnikov vse do jutranjih ur. Ninđa se žanrsko nerada opredeljuje. Boke vam bo razmigala s plesnimi bas linijami minimala, elektra, punka z vmesnimi hitiči. Ninđa piči dobre komade, katerih gruvi bas linija vas bo zagotovo prisilila, da začnete krožiti z boki in migati z glavo.


Earlier Event: March 7
ArtRazstava No.3
Later Event: March 7
Hamo & Tribute 2 Love