Back to All Events

BRO - koncert

  • Kulturni klub Dvorec 30 Vetrinjska ulica Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

Mate Brodar a.k.a. BRO je priznani glasbeni ustvarjalec, prisoten v mnogih različnih slogih ter zvrsteh. Stilski kameleon, izreden vokalist, glasbenik, producent in aranžer je junija 2009 z izzidom svojega prvega samostojnega albuma stopil na novo pot.
Glasba na plošči z naslovom Serious reggae deviations ne dopušča preveč predalčkanja, je pa bolj ali manj zasidrana v reggae vodah.Nosilna skladba prvenca je prav gotovo Universe, za katero je bil posnet tudi videospot.
Drugi album-izdan leta 2013 nosi naslov Smoods, na njemu pa poleg izvrstnih glasbenikov(Jani Hace,Marko Črnčec,Matej Horvat..)najdemo tudi kar nekaj znanih pevskih imen. Buda-Elvis Jackson, Jah Mason-Jamajka, Tshaka Junior-zmagovalec European reggae contest 2009...
Aktualen singl je All I want, ki v preverjeni Bro maniri kombinacije žanrov tokrat združuje reggae s klasično glasbo
Po veliko odličnih in odmevnih koncertih(Sziget 2008,2013,Reggae camp LB27 Budapest, Soča Riversplash,Overjam festival...)je BRO postal uveljavljeno ime v reggae krogih.
BRO koncerti so glasbeno zelo kvalitetno in izredno pozitivno doživetje, ki živi v kar nekaj različnih zasedbah, tokrat pa bomo slišali 4 članski band.

Concert- live radio show 
BRO-Smoods complete album
LINK TO BRO MUSIC online

VIDEOS:
All I Want
Universe 
Razsta
Runaway
New light in my eyes
Bag full of weed

Vstopnina 3 eur