Back to All Events

PANK BAL: FROM CAYMAN ISLANDS WITH LOVE...

  • Dvorana Gustaf 16 Ob železnici Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

PANK BAL:
FROM CAYMAN ISLANDS WITH LOVE...

sobota / julij 18 / 2015 / 22:05


Zaradi popolne okvare cenenih kitajskih ponaredkov avatarjev Fidela in Crnog Balkanca, to soboto institucijonalno uradovanje Pank Bala, tam nekje od desete ure zvečer naprej, ne bo mogoče v ustaljenih tirnicah. Vsekakor pa smo se potrudili, da iz nastale situacije rešimo, kar se rešiti pač da. Tako vas naj nikar ne preseneti pogled na omenjena dva, ki ju boste kljub vsem nevšečnostim lahko občudovali. Gre za na hitro spisana hologramska vmesnika, ki vsaj na prvi pogled delujeta precej avtentično.
Zaradi tega vas vljudno naprošamo, da ju nikar ne odvedete predaleč od Gustafa, saj je domet hologramskih projektorjev v dvorani in okoli nje omejen ter s tem dejanjem resno ogrožate njuno trenutno eksistenco in lahko izsilite restart vmesnika, kar pa izniči ves večerni trud njunega opijanja. V kolikor to vseeno storite, nosite finančne posledice nakupa najmanj treh (3) pijač za povrnitev programa v prejšnje stanje! Hkrati obstaja manjša možnost, da opazite velikega, debelega medveda, zakamufliranega v kopalniški halji, ki pa ga zaradi lastne varnosti nikar ne provocirajte, saj se žival utegne počutiti ogroženeno in sneti kamuflažno haljo, katera baje prekriva le njegov razredčen poletni kožuh. V tem primeru ne gre za hologram, pač pa za konkretno entiteto, tako, da je opozorilo na mestu.
Avatarja Crnog Balkanca in Fidela medtem umirjata paniko na mednarodnih finančnih trgih, ki je nastala po njunem prevzemu finančnih institucij Kajmanskih otokov in zagotavljata, da so "trilijoni" spravljeni na tako varnem mestu, da utegneta še sama pozabiti kam so bili nakazani, če bi ju slučajno nekdo preveč obremenjeval z vprašanji. Slednje utegne biti razlog, da so mornarice svetovnih vojaških velesil nemudoma spremenile kurs in ne napredujejo več proti otokom. Le dvema najlepšima admiralskima jahtama je bilo zaukazano, da nadaljujeta pot v začrtani smeri potem, ko so Amirale deložirali.
Še zmeraj pa nimamo prav nobenih novic, govoric, prisluhov ali bilo kakšnih informacij, kje se utegneta zadrževati originalna Crni Balkanac in Fidel. Več novic kmalu...