Back to All Events

Nogometni turnir na Živi Koroški

  • Oživimo Koroško cesto - Živo mesto 11 Koroška cesta Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

Vabimo vas k ogledu nogometnega turnirja, ki bo potekal med 17-21h v sklopu obujanja Koroške ceste, ki bo dne 5.7.2015 zaprta za cestni promet!

Rob pločnika bo postal avt linija, avtobusno postajališče garderoba za igralce, ulične luči pa reflektorji. Takrat se bo po nogometnem igrišču na Koroški v prijateljskem, a hkrati resnem športnem duhu, podilo 8 nogometnih ekip. 

Asfaltno igrišče v dimenzijah 8x20 metrov na katerem bo lahko naenkrat igralo 6 igralcev (3:3), bo omogočalo tudi dovolj prostora za gledalce, navijače in vse druge, ki Koroško lahko zagledamo drugače.

Turnir bo potekal v dveh skupinah s po štirimi ekipami od katerih bosta po dve iz vsake skupine napredovali v izločilne boje. Vsako srečanje bo trajalo 2x5 minut, v primeru neodločenega izida bodo zmagovalca odločili streli iz gola na gol. Vsaka ekipa se lahko turnirja udeleži z največ šestimi igralci. Turnir se bo začel ob 17. uri, polfinale ob 20. uri, finale pa ob 20.30. Turnirja se lahko udeležijo samo vabljene ekipe. Zaželjeno je, da se vsaka od ekip predstavi v enotni in prepoznavni športni opravi. 

Prijavnine ni, za zabavo bo poskrbljeno!