Back to All Events

TINA DOBAJ: Delavnica Stretch your body and mind

  • Tina Dobaj 99 Koroška cesta Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

Plesna delavnica za odrasle PRETEGNI SVOJE TELO IN UM nastaja na pobudo ljubiteljev plesa, ki bodo dobili del vpogleda v dvo-urnem potovanju skozi ples. Za bolj vztrajne in željne učinkovitih rezultatov pa lahko delavnico poglabljate in osvajate tudi redno. 
Skozi plesno delavnico se naučimo dojemati telo popolnoma drugače, saj spremenimo percepcijo povezovanja telesa in uma, sprejemati odločitve in reagirati na njih, prav tako se naučimo delovati bolj s kontrolo, postanemo bolj samozavestni in imamo v oblasti dogajanje v telesu, kasneje tudi izven njega. Skozi vaje postanemo bolj pozorni na dihanje, na tenzije v telesu in se jih naučimo prepoznavati ter sproščati skozi proces dela. Ples je imenitna stvar, kjer kurimo kalorije, oskrbimo telo s kisikom, kar odžene odvečne toksine iz telesa, povečamo moč in vzdržljivost ter se sprostimo in tako lahkotnejše dojemamo življenje!
Na tokratni delavnici se bomo spoznali z osnovami plesa in plesne tehnike, se osredotočili na koordinacijo telesa in telesa v prostoru, se raztegnili, sprostili in spoznali pravi potencial v nas samih. 
Za boljšo glasbeno atmosfero pa bo skrbel glasbenik Andrej Hrvatin, ki nam bo v živo igral na različne glasbene instrumente. 


DELAVNICO VODI TINA DOBAJ
GLASBA V ŽIVO: ANDREJ HRVATIN


Kdaj: 22.8. 2015 ob 18h do 20h
Kje: v dvorani na Koroški c. 99, Maribor
Cena: cena delavnice je 20 Eur

ŠTEVILO UDELEŽENCEV JE OMEJENO, ZATO SO PREDHODNE PRIJAVE NA DELAVNICO OBVEZNE !!

Prijave na dobaj.tina@gmail.com

link do Facebook eventa: https://www.facebook.com/events/406300212892881/