Back to All Events

LETNI ODER RUŠE: Manouche, Zmelkoow, Happy Ol' McWeasel

  • Letni oder Ruše Pod goroj Ruše, Ruše, 2342 Slovenia (map)

MANOUCHE (Slovenija)
Lahkotna besedila, divje kitarske intervencije, prodorne trobente, vse skupaj začinjeno z energijsko polnimi in domiselnimi plesnimi ritmi, najhitreje opiše nov album skupine Manouche z naslovom 'Kje si lubi', ki bo zagotovo hitro postal obvezna oprema vseh pristašev glasbe 30. in 50. let preteklega stoletja. Na odru v živo vedno znova pokažejo, zakaj so eden najbolj vročih bendov na naši glasbeni sceni in zakaj vedno znova vzbujajo pričakovanja po novih stvaritvah. 

ZMELKOOW (Slovenija)
Če se na odru znajde drim tim poduhovljenega šarmerja Žareta, iz nestabilnih molekul zgrajenega pol-boga Goga, ljubitelja čipsa, piva, rokenrola in ozona Koščaka, brhkega kmečkega dekleta Anuše in Zegoloffa, visokokvalificiranega multi-instrumentalista, multi-talenta in multi-kultivatorja je nepozabni večer več kot zagotovljen. In verjetno tudi jutro po tem… (pozor, sanjajo tudi, ko so budni!)

HAPPY OL’ McWEASEL (Slovenija)
Ob obisku oddaje Izštekani jih je VAL 202 opisal kot “poskočni, udarni, veseli in vedno dobro razpoloženi štajerski ljubitelji piva” in “štajerski keltskopankerski veseljaki” in še dodal: “Po prvencu “No Offence” iz leta 2012 so letos marca na dan Svetega Patrika izdali ploščo “Heard Ya Say!” in z njo prepričali še zadnje dvomljivce, da so v svojem žanru v svetovnem vrhu. Avtorska moč, nenadkriljiv zvok, nezlomljiv žurerski duh in v pank primešani akustični instrumenti so glavne odlike te plošče.” Nimamo kaj dodati - razen, da je treba nujno na čago!

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima, v Hiši vstopnic Europark in Športnem parku Ruše.

Predprodaja: 10 €
Na dan dogodka: 12 €