Back to All Events

GRAMOFONOTEKA: Crowdfunding za The Mouse Outfit


  • Gramofonoteka 21 Koroška cesta Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

Gramofonotekin Crowdfunding
- zbiramo za koncert The Mouse Outfit

V ponedeljek, 7. septembra bo v Mariboru nastopila manchesterska hiphop-funk-reggae zasedba The Mouse Outfit. Da bomo lahko priča izjemnemu koncertu, smo fantom pojasnili naše organizacijske izkušnje in pomisleke, zato so nam nesebično priskočili na pomoč in postavili zaslužek na postranski tir. Prihajajo v želji spoznati mesto, se podružiti z ljubitelji dobre glasbe in hip hop kulture ter seveda z nastopom navdušiti čim večje občinstvo. 

Kljub olajšanemu finančnemu stresu je organizacija brez stroškov še vedno nemogoča, prav tako smo se iz preteklih izkušenj naučili, da je finančna plat organizacije sorodnih dogodkov na koncu večinoma negativna in ravno na tem mestu potrebujemo Vas - podpornike! Do danes so nam na pomoč že priskočili Zavod Štuk s prostori in tehnično podporo in Združenje Epeka z večerjo, v inkindu pa smo dobili tudi oblikovalca plakatov ter warm up didžeja. Zbrati moramo še za potne stroške, nočitev, stroške avtorskih pravic in nič ne bo narobe, če bi ostal kakšen evro za honorar gostov. 


Pomagaš lahko na več načinov:

- tako, da prispevaš kakšen evro, tako da bodisi prineseš donacijo v Gramofonoteko, bodisi nakažeš na TTR Združenja Vinilija - IBAN SI56 0312 1100 0518 278 odprt pri SKB banki;
- tako, da pomagaš pri promociji crowdfundinga in koncerta;
- tako, da predlagaš svoj "inkind" vložek

V zameno si boš lahko brezplačno ogledal izjemen koncert, prav tako bomo podpornike nagradili s posebnim spominkom na koncert.

Podpiraš?
O zasedbi:

The Mouse Outfit so 9 članska hip-hop – funk – reggae zasedba iz Manchestra, katero sta leta 2008 ustanovila člana Paul Hooley (Chini) in James Defty. Sprva sta ustanovila instrumentalno zasedbo in pričela producirati glasbo z lokalnimi glasbeniki in vokalisti. Defty je v želji spoznati novih skritih lokalnih talentov ustanovil jam session večere »In The Loop«, kjer so lokalni emsiji freestylali na brejke, ki jih je preigraval The Mouse Outfit band. Z In The Loop večeri so posledično postavili temelje svojim nastopom v živo, kar nekaj rednih gostov pa je postalo stalnica v zasedbi. Leta 2010 so bili prvič povabljeni v studije BBC Maida Vale za nastop na Mark Lamarr šovu radia BBC 6. Prvi album »Escape Music« so izdali 20. maja 2013 in še istega leta prejeli nagrado Wordplay magazina za hip hop album leta, ABC News pa ga je uvrstil med top 50 albumov leta 2013. V letošnjem letu so izdali svoj drugi album »Step Steadier«, s katerim so si v letošnjem letu že zagotovili nastope po vsej Veliki Britaniji, Franciji, Italiji na Hrvaškem, v ponedeljek, 7. septembra pa bodo nastopili tudi v dvorani ŠTUK v Mariboru.

http://www.themouseoutfit.com/

Chini - Keys/Recording+Production
Defty - Bass/Videos Pitch - Production/MPC/Percussion
Dr Syntax - Vocals
Sparkz - Vocals
Truthos Mufasa - vocals
Joe Luckin/Adisa Allen - Drums
Phil Ratcliffe - Guitar
Sam Lewis - Sax
Jack Tinker - Trumpet