Back to All Events

GRAMOFONOTEKA: Gramofonotekin Crowdfunding št. 2 - ROBIN HEXSTATIC


  • Maribor 1 Glavni trg Maribor, Maribor, 2000 Slovenia (map)

Po uspešnem prvem crowdfundingu in res izjemnem koncertu manchesterske zasedbe The Mouse Outfit, se vračamo s crowdfundingom št. 2, tokrat pa zbiramo sredstva za nastop legendarnega pionirja avdio-vizualne umetnosti Robina HEXTATICa, ki bo v Mariboru nastopil 9. oktobra. 

Pravila igre so podobna - tudi tokrat smo pripravili lepe spominke v obliki flajerjev, ki jih zaradi znatno dražje organizacije dobite s prispevkom 8 EUR ali več (in si s tem zagotovite prost vstop), donirate pa lahko tudi svoje znanje, pijačo, obrok, nočitev, pomagate pri promociji ali kako drugače.  

Aktiviraj (se) in podpiraj dobre dogodke v svojem mestu!!


O gostu:

Hexstatic je že več kot desetletje pionirski avdiovizualni projekt, ki sta ga v preteklosti sestavljala Stuart Warren Hill in Robin Brunson in je tesno povezan z londonsko založbo Ninja Tune. Danes stoji za psevdonimom le Robin Brunson, ki je kot vodilna AV sila nastopal tako na londonskih allnighterjih v klubu 333, ogromnih Electraglide zabavah v Tokyju, projiciral na ogromen vodni zid sredi reke Temze, na nelegalnih, gverilskih uličnih zabavah v Londonu, kot tudi v umetnostnih galerijah in muzejih.

V Mariboru nam bo Robin predstavil svojo solo avanturo Trailer Trax, v kateri se glasbena podlaga, sestavljena iz elementov elektra, tehna, dubstepa, drum’n’bassa, rocka, popa (in vsega vmes), sreča s kratkimi filmi, trailerji nizkoproračunskih filmov in drugimi neobičajnimi vizualijami.

Kar vidite tudi slišite. Hexstatic z uporabo najnovejše Pioneerjeve tehnologije, ki jo je sicer tudi aktivno pomagal razvijati, zvok in sliko povezuje, reže in premetava v predstavo, ki vam bo odpihnila tako oči kot ušesa.