Back to All Events

ZALOŽBA PIVEC: Tečaj avtogenega treninga


Začetni tečaj avtogenega treninga pod vodstvom kliničnega psihologa Ignaca Schmidta. 3 mesece, 12-krat po 2 uri, 1-krat tedensko. Lokacijo in ostala navodila bomo sporočali interesentom individualno.

Cena 240 € z vštetim DDV, možnost plačila v treh obrokih. Število udeležencev omejeno. V ceno tečaja je všteta avtorjeva knjiga GLAVA DELA ČUDEŽE. Prijave in dodatne informacije: milena@zalozba-pivec.com, 02 250 08 28, 040 543 944 (Milena Pivec).

Zakaj? Ker živimo v stanju konstantnega nemira. Ker je stres naš vsakodnevni spremljevalec pri vseh opravilih. Ker lahko dolgotrajen vpliv negativnega stresa povzroči resne zdravstvene težave.
Ker rešitev obstaja. Dobra obramba pred stresnim življenjem so sprostitvene tehnike, med katerimi Ignac Schmidt na podlagi lastnih izkušenj izpostavlja predvsem tehniko avtogenega treninga. Sam ga uporablja že vrsto let, poleg tega pa je s to sprostitveno tehniko spoznal mnoge svoje paciente in druge skupine ljudi.
Avtogeni trening izhaja iz pomiritve telesa s pomočjo zavesti, posledično se izvajalec sprosti tudi duševno in je bolje opremljen za spoprijemanje s težavami, izzivi, nalogami, utrujenostjo in vsakdanom.
Ker smo odločeni za spremembe na bolje!