Back to All Events

KGB: Lepotica in psihoanalitična zver

  • KGB Vojašniški trg 5 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

torek, 19.1. 2016 / 20.00 / 10 eur

Duokomedija samo za odrasle:

V Klub KGB prihajata znani psihoanalitik in enfant terrible Roman Vodeb in lepotica Monika z zabavno, poučno, pikantno in provokativno duokomedijo LEPOTICA IN PSIHOANALITIČNA ZVER
Predstava, kot je na slovenskih odrih še ni bilo in ki polni dvorane po Sloveniji. Predstava, ki vas ne pusti ravnodušnih - večina je navdušenih, kdo pa je predstavo tudi že protestno zapustil. Sredine ni!

Super seksi lepotica Monica Bikinsky (igralka Monika Jekler) z modrcem številka XXL in seksolog Sigman Frojdeb (psihoanalitik Roman Vodeb) prihajata v Klub KGB s pravo odrsko psihoterapijo, humorno, erekcijsko vendar poucno psihoterapevtsko seanso, v kateri bo seksolog Frojdeb pogovorno obdelal lepotico Monico, ki se mu ne bo popolnoma predala, ga izzivala, z njim koketirala, bila »blond« ...

POZOR: Predstava je namenjena obcinstvu 18+
POZOR2: Moškim s težavami na srcu odsvetujemo ogled predstave v prvi vrsti

Predstava traja 90 minut.

»Najboljša predstava ever. Fenomenalno! Takoj bi zastavila svoje ime za marketing
te predstave! (SMS direktorice marketinga v ljubljanskem podjetju)

»Monika je petarda!« (SMS gledalca po predstavi v Trbovljah)

“Zahvaljujem se, da imate še vedno in vedno znova "jajca", da nam sporočate resnico o nas samih, da si lahko vsaj tisti, ki se zaveda, da je slep in ki želi (u)videti, z vašo pomočjo in pomočjo vam podobnih, vsaj delno izboljša vid.
"Zviti ste kot lisica", da ste za razsvetljenje človeka v množici našli pot med ljudi tudi z odrsko "kao" komedijo. Da se pehate iz dneva v dan, pokončno, brez jadikovanja, da bi vendarle komu uspelo pomoliti vsaj svoj nos iz greznice, v kateri se nas večina usmraja. (e-mail gledalke po predstavi v Logatcu)