Back to All Events

MC PEKARNA: Kill Kenny - Zlata lisica preparty

  • MC Pekarna Ob železnici 16 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Pripravite se na drveči in rušilni rokenrol z indie ter alter rock primesmi! Prost vstop!

Novomeška alter indie rock in blues nabrito rokerska zasedba KILL KENNY predstavlja novi single, videospot za pesem LOKOMOTIVA. Tokrat so pesem izjemoma, da se poizkusijo in pridobijo na domači prepoznavnosti, prvenstveno pa kot izziv, posneli v slovenskem jeziku, napoveduje pa izdajo novega, drugega albuma, ki ga bomo dočakali enkrat konec pomladi ali v začetku poletja še v letu 2016.

Videospot je nastal v sodelovanju z enim izmed bolj zaposlenih domačih režiserjev, Markom Duplišakom. Ob priložnosti so fatje iz skupine o videospotu in pesmi povedali sledeče:” Z Markom smo sodelovali prvič, predhodnja dva spota smo posneli s Perico, ki pa je bil tokrat zaseden. Obenem smo o Marku slišali veliko pozitivnega in smo mu povsem zaupali. Pesem je udarna z rokenrol temo in Marko je bil tu več kot prava izbira. Spot je zabaven, umazan, dinamičen, morda rahlo bizaren in provokativen ampak zelo preprost in posnet v enem šusu! Pustite se presenetiti, Jure, naš pevec doživi v kratkih 3 minutah in pol marsikaj! Istočasno pa že pripravljamo material za novo ploščo, katere prava predstavitev bo na pomladnih in poletnih festivalskih odrih. Pripravite se na drveči in rušilni rokenrol z indie ter alter rock primesmi! 

Kot promocijo singla in nabritega alter inide rokenrola ter bluz rocka so se odločili, da poživijo dogajanje v sicer bolj zaspanem januarju in naredijo serijo nastopov po Sloveniji. Velja pripomniti, da so fantje na dobri poti, da bi z novim gradivom lahko dostojno zapolnili praznino, ki je po prenehanju delovanja nastala za velenjsko rnr legendarno zasedbo Res Nullius.