Back to All Events

GUSTAF PEKARNA: 22. Gudstaf Market

  • Gustaf Pekarna Ob železnici 16 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Pohorje si je že nataknilo belo čepico, Vijolčko Medved rokavičke, Gudstaf Team pa je zavihal rokave in se vrgel v priprave ZIMSKEGA GUDSTAF MARKETA, ki bo 15. Decembra 2016 med 13.00 in 18.00 uro v dvorani Gustaf v Pekarni v Mariboru =)
Na Marketu si boste napasli oči na stojnicah z raznoraznimi izdelki, ki jih bodo samo za vas predstavili naši že znani pa tudi novi razstavljalci. Oblačila, knjige, začimbe, igrače, tobačnice pa še marsikaj se bo našlo. Izvajali bomo tudi ustvarjalne delavnice za otroke in porisovalnico malih obrazkov. Proti ušesnemu dolgčasu bo nastopil Radio Marš, v večernih urah pa Dj Ficko. 

Da ne boste shirali in dehidrirali ob vsem tem sejemskem dogajanju, bosta poskrbela Gudstaf Kuhna in Gudstaf Šank z vegansko enolončnico za lačne, palačinkami in pecivom za sladkosnede, s kuhanim vinom in čajem za premražene in široko ponudbo ostalih pijač za izbirčne. 

Obiskal nas bo Gudstaf Mraz, to je bratranec Dedka Mraza v tretjem kolenu sedme sestrične po mamini strani in v prazničnem duhu obdaroval vse otroke prisotne na Marketu in živali v mariborskem zavetišču. Tukaj pa pridete na vrsto VI, dragi obiskovalci, razstavljalci, simpatizerji in naključno prisotni. Pomagajte nam zbrati darila za otroke (igrače,knjige, šale, kape,šolske potrebščine,...,) in odeje ter hrano za živali v zavetišču. Material bomo zbirali do 5.12., zbirne točke z Gudstaf škatlami pa so v/na:
• Dvorana Gustaf, KC Pekarna
• Bukvarna Ciproš, KC Pekarna in Poštna ulica
• Radio Marš, Tkalski prehod
• Trgovina Smetka, Gosposka ulica
• Ropotarnica, Partizanska cesta 21

Vsi, ki bi na Marketu želeli sodelovati kot razstavljalci, se lahko do 5.12. prijavite na: gudstaf.market@gmail.com, število prijav je omejeno.