Back to All Events

KreatorLAB: Nalepkomanija!

  • Tkalka Tkalski prehod 4 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Naredi-sam-nalepke! Za na komp, na steklo, na avto, doma na steni... kjerkoli! 

KreatorLab vabi grafične oblikovalce, arhitekte, notranje premljevalce, sitotiskarje in ustvarjalce vseh vrst na usposabljanje za samostojno uporabo Mukija*, stroja za rezanje samolepilnih folij. 

Dobimo se v torek, 2. 2. 2016 v KreatorLabu (Tkalka, klet 1) ob 18h; usposabljanje bo trajalo predvidoma 1 uro, nato pa bo možno samostojno delo. Naučili se bomo, kako iz slike pripravimo ustrezno vektorsko datoteko za izrezovanje na Mukiju ter določene spretnosti in trike uporabe samolepilnih folij. 

Posebno predznanje ni potrebno; s sabo na USB ključku prinesite željeni motiv/napis/sliko in domov boste odkorakali z enobarvno nalepko po meri – in vsem potrebnim znanjem, da si jo naslednjič izdelate sami, če bo tudi vas zgrabila nalepkomanija. 

Število mest je omejeno; rok prijave je nedelja, 31. januar. Prijavite se lahko ali preko spletne prijavnice (http://bit.ly/KreatorLabPrijava), ali preko maila katja@kreatorlab.si ali pokličite 068/668-298. 

Usposabljanje je brezplačno; (če pa s sabo prinesete kako pivo ali kaj za pod zob in delite z ostalimi, pa lahko domov odnesete dve nalepki ☺). 

*Muki je ljubkovalno ime za naš izrezovalnik Mutoh sc 650, ki lahko izrezuje folije do velikosti 600x2000 mm. Najraje ima vektorske datoteke v formatu Ai eps dxf plt, (ki jih lahko pripravite že pred delavnico nahttp://vectormagic.com/home). Člani KreatorLaba ga lahko uporabljamo brezplačno, ostali uporabniki pa po dogovoru.