Back to All Events

NARODNI DOM: Moški so z Marsa, ženske so z Venere

  • Narodni dom Ulica kneza Koclja 9 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Igra: Denis Avdić

Režija: Gašper Tič
Avtor teksta: Paul Dewandre, priredba teksta: Gašper Tič, Denis Avdić
Ekskluzivna prodaja: Špas teater, produkcija: Bastard 9

 

 

 

Saj poznate tisti občutek, ko ste prepričani, da partner govori vam nerazumljiv jezik. Govorite, razlagate, se trudite... a ne gre in ne gre. Zakaj ne gre in kako naj bi šlo, nam je razjasnila svetovna zvezda na področju  partnerskih odnosov,  John Gray. Jasno, moški so z Marsa in ženske so z Venere. Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši. Ampak, ko se pa moški umakne v svojo »votlino«, to nikakor ne pomeni, da svoje izbranke ne ljubi. Težava ni v partnerju, ampak v vašem dojemanju partnerja in njegovih odzivov. Tako preprosto je lahko! 

Klasični priročnik Johna Greya za razumevanje nasprotnega spola je sprožil revolucijo in postal ena najbolje prodajanih knjig vseh časov. Na podlagi knjižne uspešnice je izpod peresa Paula Dewandrea nastala gledališka predstava, ki po začetnem izjemnem uspehu v Franciji polni gledališke dvorane širom sveta.

O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola, vas bo na zabaven in hudomušen način poučil Denis Avdić, vsem dobro poznan po svojem pronicljivem opažanju in zbadanju. S svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami mu je pri ustvarjanju komedije »Moški so z Marsa, ženske so z Venere« pomagal igralec in režiser Gašper Tič.

Moški so z  Marsa, ženske so z Venere, mednarodna gledališka uspešnica končno tudi na slovenskih odrih!

Predstava traja: 1 uro 30 min

http://www.mars-venera.si/