Back to All Events

Priložnost za kreativne, samostojne in ambiciozne posameznike


  • Zavod Lamag Židovska ulica 11 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Zavod Lamag Maribor, Židovska ulica 11, 2000 Maribor, objavlja povpraševanje po sodelavcih v naslednjih projektih:

Maribor zdaj (in to takoj) Internetno multimedijsko glasilo

Išče se novičar/ka, za spremljanje dogajanja v lokalnem prostoru z izrazitim poudarkom na kulturi, izobraževanju in družbenih dogodkih. Od sodelavca/sodelavke pričakujemo odlično poznavanje lokalnega prostora ter spodobnost komentiranja in ne na koncu vrednotenja dogodkov. Potrebno je veliko računalniških spretnosti in sposobnost uporabe medijske opreme. Ker so zahteve relativno visoke, omogočamo tudi 60 dnevno usposabljanje, izključno za potrebe zavoda, ob izkazanem talentu kandidata.

 

tota.tv Video portal

Pričakujemo osebo z izkušnjami s snemanjem in sposobnostjo stati tudi pred kamero kot moderator/ka, izpraševal-ec/ka, komentator/ka in animator/ka. Nudimo tudi 60 dnevno usposabljanje za najavljeno delo izključno za potrebe lastnega projekta.

MGM  Mladinsko gledališče Maribor

K projektu predstav Klinika za pravljice (za mlajše) in Kako se ne napiše pravljica (mladinska predstava) vabimo dve mladenki in dva mladeniča z osnovnimi znanji igralstva in nekaj odrskimi spretnostmi pa talentom za glasbo. Za potrebe Zavoda Lamag zagotavljamo usposabljanje ob vajah.

Kabaret PS Kabaret post scriptum

Zaradi stila te odrske zvrsti in predvsem zaradi lastnega koncepta, se išče harmonikarka z širokim repertoarjem pa sposobnostjo prirejanja in improvizacije.

Povpraševanje je odprto do 20. februarja 2016 oziroma do izbora kandidata. Izvedena po tudi avdicija oziroma preizkus znanj ter natančnejša seznanitev s projekti in načinom dela v Zavodu.

Primerno izpisane prijave z utemeljenimi znanji in izkušnjami, opremljene tudi s fotografijo kandidata, se pošiljajo izključno na mail  zavod.lamag@gmail.com