Back to All Events

GUSTAF PEKARNA: DESETI She Rocks jam - 1 leto She Rocks!

  • Dvorana Gustaf Pekarna Ob železnici 16 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Deseti jam je hkrati tudi PRVA OBLETNICA She Rocks jamov, glasbenih druženj za punce in ženske, namenjenih spoznavanju, igranju in premagovanju strahu in stereotipov. Ker lahko skupaj naredimo boljši jutri.. :)
Prvič smo se zbrale 8. marca 2015 in uspešno preigrale skozi prvo leto.
Da se skupaj malo poveselimo, bo na desetem jamu kakšno sladko presenečenje, skupaj bomo upihnile prvo svečko in med nas povabile vse nam pomembne ljudi, da praznujejo z nami.

Časovnica:
16:00 SHE ROCKS JAM
Glasbeno druženje za She-Rockerice, priložnost, da zvadimo komade za She Rocks koncert, ki si ga želimo organizirati letos. Seznam pesmi najdete tu: https://docs.google.com/document/d/1jI3bKRBUBDTQ6bCx14YME-sTM9fJHTPm3Yy1PXIPziI/edit?usp=sharing

18:00 PRVA OBLETNICA SHE ROCKS in ODPRTI ODER
Odprto druženje vseh vpletenih in tistih, ki jih zanima, kaj počnemo. Sre-rockericam se bo pri muziciranju lahko pridružil kdorkoli, da zaigramo in se spoznavamo skupaj. :)

To praznovanje bo tudi neke vrste DAN ODPRTIH VRAT - vabljeni vse in vsi, ki vas projekt zanima in bi nas želeli/želele spoznati, kaj povprašati ali samo videti, kako so videti naši jami.

Delite informacijo naprej in se nam pridružite.
Veselimo se srečanja z vami in vaše dobre volje! :)

ENG:
The 10th SHe Rocks jam is also the first anniversary of these musical sessions for women that intend to bring them together, get to know each other and fight with fear and stereotypes.
We first met on March 8 2016 and successfully survived the first year.

We'd like to celebrate that jubilee with everyone who is interested in us and what we do, so we invite you to a small get-together to blow the candle on the cake and have some fun. :)

Timeline:
16:00 SHE ROCKS JAM
A closed workshop for female instrumentalists.

18:00: 1st SHE ROCKS ANNYVERSARY and OPEN STAGE
Open get-together for all interested or people who'd like to join us in the future. No gender, or music skill limits apply, we'd be happy to see you have fun with us and maybe play with us on stage. 

Share the info and join us! We look forward to meeting you. :)


Later Event: March 21
Poezija povezuje