Back to All Events

KUD CODA: Fotografski natečaj - Maribor in kultura v mestuKulturno umetniško društvo Coda v sodelovanju z društvom Ezl ek objavlja fotografski natečaj na temoMaribor in kultura v mestu. Fotografije izbranega fotografa bodo razstavljene na prireditvi Kolaž Maribora včeraj in danes, ki bo 21. maja 2016 potekala v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.

Na natečaju lahko sodelujejo profesionalni in ljubiteljski fotografi, mlajši od 30 let. Udeleženci natečaja morajo do 7. aprila 2016 na naslov pr@kud-coda.org posredovati vsaj tri fotografije, ki bodo vključene v razstavo, opis fotografa in koncept razstave. Fotografije morajo biti izvirne, posnete za to razstavo.

14. aprila 2016 bodo objavljeni rezultati natečaja, izbrani fotograf pa bo moral do 6. maja posredovati preostale fotografije (skupno število fotografi, ki bodo razstavljene, je 10). Nagrajenec bo prejel denarno nagrado v vrednosti 75 €, po dogodku v SNG pa bodo po dogovoru z avtorjem fotografije na ogled še na drugih razstavnih lokacijah v Mariboru.

Vsi sodelujoči v natečaju se strinjajo, da lahko društvo Ezl ek fotografije z vodnim žigom uporabi v promocijske namene.