Back to All Events

GLAS PODZEMLJA: Leonart - LIVE Session

  • Studio Glas podzemlja Glavni trg Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Tudi ta torek bo artistično obarvan z Leonart! Prinesite športne copate in zagroovajte z nami! LIVE na www.voiceofunderground.com in Radio MARŠ! Tune In!

//Vsi dogodki v Studiu Glas Podzemlja so privatne narave v privatnih prostorih in namenjeni najemnikom prostorov... (...to ni javna prireditev!) Če prideš na obisk, piši na privat :)

Leonart je organizem svoje vrste. Štirje glasbeniki, ki so vsak za sebe preigrali številne odre, so združili moči z namenom ustvariti kreativni presežek. Kmalu je Leonart začel dihati, rasti ter se razvijati v živeč organizem. Nastala je še neslišana svežina žanrsko raznolike glasbe, ki svoje korenine najde v rocku in se nadgrajuje z besedili, ki opisujejo življenje posameznika, vpetega v urbano okolje. 

Ideje, ki jih fantje ujamejo in spremenijo v besedila, so večinoma osebnoizpovedne in zajemajo doživljanje življenja in širše družbe. Glasba je preplet več glasbenih žanrov, ki je z novodobmini vplivi indieja, pridihi funka in melanholijo velemesta, obogatena v nov, poprej neslišan zvok. 

Poleg omenjenih glasbenikov Leonart združuje kreativce iz različnih področij. Zaradi želje po presežku, je Leonart že kmalu po svojem rojstvu začel privlačiti dobre ideje. Tako so omenjene glasbenike obdali fotografi, ilustratorji, oblikovalci, video artisti in druge kreativne glave, ki se želijo izraziti in biti del te zgodbe. Leonart tako ni samo glasba, ampak zgodba umetnikov iz več področij.