Back to All Events

VETRINJSKI DVOR: Ožuljeni jezik – peti mariborski pesniški slam

  • Vetrinjski dvor Vetrinjska ulica 30 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

poezija pod milim nebom
+ miganje z DJ Crni Balkanac in Fidel
= večer zame!

Tokrat se pesniki, ki nas žulijo jeziki, selimo v poletno atmosfero in na dvorišče Vetrinjskega dvora pod milo nebo. (Razen v primeru slabega vremena. V tem primeru bomo kar noter, ker smo občutljive duše.)
Vabimo vas, da se nam pridružite in pomagate navijati za vaše najljubše nastope, po koncu pa sledi še druženje ob ritmih DJ-ev Crni Balkanac in Fidel, ki se je julija podaljšalo v pozne nočne ure!

Za nastope velja:
- Pesniki imajo na voljo največ 3 minute.
- Kostume in rekvizite pustimo doma.
- Pesmi se pove na pamet.*
* Če pa to še ne gre, dobi pesnik ali pesnica, ki bere, klobuk za začetnike.

Pesniki pripravite 2 do 3 pesmi, s katerimi boste osvojili občinstvo. Zmagovalec večera bo domov odnesel lepo nagrado, predvsem pa čast in slavo. Dogodek moderirata odlična Mojca Pibernik in Jani Šumak.

PRIJAVE IN VSTOPNINA
Vstopnina znaša 3 €.
Pesniki se lahko za nastop prijavite na ozuljenijezik@gmail.com ali na vhodu pred začetkom večera. Nastopajoči imajo vstop brezplačen!

Dogodek organizirajo Slam zverine in MKC Črka – MKC Maribor v sodelovanju z Bando ferdamano in Narodnim domom Maribor – Vetrinjski dvor ter s finančno podporo Mestne občine Maribor, Javne agencije za knjigo in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Urada RS za mladino.

Obiščite tudi:
www.mkc.si
Fb: MKC Maribor, MKC Črka, Slam zverine

Za v beležko: Naslednji slam bo 17. septembra in bo hkrati predizbor za slovensko prvenstvo v slam poeziji! Več informacij sledi kmalu ... Zelo kmalu!


Later Event: August 19
KID KIBLA: EKO ART Maribor