Back to All Events

KREATORLAB: Digitalna ustvarjalnica Maribor

  • Kreator Lab Tkalski prehod 4 Maribor, Upravna enota Maribor, 2000 Slovenia (map)

Digitalna ustvarjalnica je prostor za otroke stare 5 do 12 let, ki so pripravljeni svoje mobilne naprave uporabljati za več kot le igranje igric, gledanje risank in drugih posnetkov ter klepetanje.

Z otroki se bomo učili ustvarjalne, koristne in varne rabe tablic in pametnih telefonov in naše digitalne stvaritve pretvorili v prave, fizične izdelke. 

Delali bomo po programu Kluba noro spretnih in uporabljali opremo Kreator:Lab-a. Njihove naprave, kaj naprave - pravi stroji, omogočajo, da ideje, oblike in programi, ki smo jih zasnovali digitalno, privrejo na dan v obliki predmetov iz plastike (3D tisk), papirja, lesa in celo kovin (s pomočjo raznih rezkarjev in graverjev). Za več informacij o opremi, prostoru in točni lokaciji delavnice poglejte na www.kreatorlab.si

Otroci mobilno napravo prinesejo s sabo. Če je nimajo, nič hudega, bomo poskrbeli za njih. Več informacij o vsebini in načini dela v našem klubu je nawww.spreten.si 

Ustvarjalnica 29.9. je brezplačna. 

Ker je število mest omejeno, se prosim prijavite na spletni straniwww.spreten.si (prijavnica je povsem spodaj). V polje "Osnovna šola" vpišite KreatorLab.